Bursa köpük stronpiyer tavan kaplama plastik lambiri
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/bursa köpük stronpyer plastik lambiri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905324607427

Bursa köpük stronpiyer tavan kaplama plastik lambiri

0532 460 74 27

Anasayfa


     YERDEN ISITMA STRAFORU 20-22 DNS 1 mt2

   
Ürün Özellikleri
YERDEN ISITMA STRAFORU 20-22 DNS 1 mt2
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Zeminden ısıtma sistemi döşeme altına yerleştirilen zeminden ısıtma borularının içinden sıcak su (maksimum 55'C) dolaştırılarak yapılan ısıtma sistemidir.

UYGULAMA
Kat betonu üzerine  ısı yalıtımlı malzemesi döşenir. Böylece kat arasındaki ısı ve ses izalasyonu sağlanmış olur. (Bu durum kombi ile yapılan bireysel ısınmalarda çok önem taşır.) Setli styropor veya modülasyon paneli üzerine ısı hesapları ile projede belirlenen boy ve şekillerde zeminden ısıtma boruları döşenir. Döşenen boruların üzerine basınç ve sızdırmazlık testlerinden sonra şap betonu atılır. Şap betonunun kurumasından sonra döşeme kaplaması (seramik, parke, halı, mermer, granit, v.b.) uygulanır.

TEMİZ, SAĞLIKLI
Zeminden ısıtma sistemi yanmış toz oluşturmadığından tül, perde ve duvarlarda is yapmaz kirlenmeye sebep olmaz. Zeminlerde yüzey temizliği sonrası (pas pas v. b.) zemini hızlı kurutur. Zeminin rutubetli kalmasına engel olur. Rutubetli ortamların yol açabileceği bakteri üremelerine engel olur. Zeminden ısıtma insan anatomisine en uygun ısıtma sistemidir.

MİMARI AVANTAJLARI
Cam önlerinde ve iç mekanda ısıtıcılar (radyatör, aparey v.b.) olmadığı için %5 i bulan alan tasarrufu ve rahat dekorasyon imkanı sağlar. Geniş hacimli yerlerde; paravanlar, alçı duvarlar ile bağımsız bölümler (sekreterlik, muayene odası, büro ,ofis v.b.) oluşturulabilir. Bu bölümlerin ısıtılması kesinlikle sorun olmaz.

 

 

 


  

TEKNİK ÖZELLİKLER:

Ölçüsü

60x120cm

Toplam Yüksekliği

45mm

Koli adedi

14

Kapladığı Alan

10,08 m2

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat