Bursa köpük stronpiyer tavan kaplama plastik lambiri
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/bursa köpük stronpyer plastik lambiri
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905324607427

Bursa köpük stronpiyer tavan kaplama plastik lambiri

0532 460 74 27

Anasayfa


     YÜZEY SERTLEŞTİRİCİ

   
Fiyat : 195 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Toz oluşumunu önlemek, aşınma direncini arttırmak için taze beton yüzeylerinde kullanılır
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

UYGULAMA ZEMİN HAZIRLAMA
Yüzeyine  kullanılacak beton hazırlanan aralara dökülür. Zemin dayanıklı olması için betonun yeterli basınç dayanımına sahip ( en az BS 25 veya 350 dozlu beton olması) ve beton kalınlığının en az 5 cm olması gereklidir. Dökülen beton mastarlanarak düzlenir. (tercihen titreşimli mastar kullanılması betonun yerleşmesi için tavsiye edilir.  Uygulanması
Parmakla beton yüzeyine kuvvetli bir baskı uygulandığında yüzeyde 3-5 mm derinlik oluştuğu zaman uygulan­maya başlanabilir.EI ile veya uygun bir aletle malzeme beton yüzeyine homojen bir şekilde serpilir ve yayılır. Betonun kendi suyu ile malzeme nemlenene kadar beklenir.(Malzemenin renginin koyulaşması) Beton plastisitesi veya prizlenmesi başlayana kadar ilk düzleme yapılır Düz bir yüzey elde etmek için düşük devirli helikopter mala ile malzeme zemine iyice yedirilmeli ve beton ile bütünleşmesi sağlanmaktadır.Bitirme işlemi yüzey düzlüğü sağlamak için çok önemlidir.Bitirme işlemi yüzeyde yürünebilecek kadar sertleştikten sonra yüksek bir devirde yapılmalıdır.

KÜRLEME İŞLEMİ
 uygulanmış yüzeylerin erken su kaybını önleyerek çatlama riskinin en aza indirilmesi için yapılır. Yüzey bitirme işleminden hemen sonra uygulanır. Yaklaşık 150-200 gr/m2.Bu işlem yüzeyde erken su kaybından meydana gelen çatlamaları önlemek için yapılır, yüzeyde parlaklık elde edilmez. SARFİYAT
2-3 mm kalınlığında bir kaplama için; yaklaşık 4,5-6 kg/m2 kullanılır. Derzleme: Hava şartlarına bağlı olarak uygulamadan 1-7 gün sonra genleşme derzleri kesilmelidir. Genleşme derzleri zemin sertleştikten sonra uygun elastik bir macunla doldurabilir.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Çimento bazlı tüm ürünlerde olduğu gibi su ile karıştırılmış malzemenin aitle doğrudan temassıdan kaçınıl­malıdır. Temas halinde bol su ile yıkanmalıdır.

DEPOLAMA
Kuru ortamda uygun istif ile (10 Adet) orijinal ambalajında 8 ay süre ile depolanabilir. Renk: Bordo - Yeşil - Beton gri ayrıca istenilen renkte üretilebilir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat